Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu souhlasíte s podmínkami používání souborů cookie. Zobrazit více informací.

Rozumím
2017 version
X
Navíc Vám budeme posílat novinky, akční nabídky a slevy.
Party začíná u nás...
+420 773 670 704PO-PÁ 9-17

BLOG

Blog
Oblíbené přihlášení
X

VSTUP PRO REGISTROVANÉ

Nákupní košík je prázdný

Zvolte písmeno: A | Á | B | C | Č | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | Š | T | Ú | V | W | Z

 

  • Adjustáž vína
    Úroveň a optický vzhled lahve, graficky pojaté označení lahve etiketou, přikrytí zátky kloboučkem.
  • Antipasta
    Italský termín pro předkrm ("hors d´oevre“ – dříve než těstoviny). Antipasta je pokrm z marinovaných surovin. Typickým složením může být ryba, tuňák , sýr, olivy, nakládaná zelenina.
  • Aperitiv
    Aperitiv je druh alkoholického nápoje, který by měl nabudit náš trávicí systém na příjem většího množství potravy. Nejčastěji se jako aperitivy podávají lehčí sekty, sladčí campari, portské , sherry, vermuty nebo např. i becherovka. Jako aperitiv nám vždy postačí jen jedna sklenka.
  • Arak
    Rýžová pálenka neboli "sladká šťáva" vyráběná z rýžového vína, melasy, cukrovíé třtiny nebo rostlinných šťáv ve východoindických oblastech. Vhodná jako digestiv na závěr asijského jídla.
  • Archivní víno
    Stabilní kvalitní víno, které je uváděno do oběhu nejméně 3 roky po roku sklizně hroznů .
  • Armaňak
    Jeden z nejstarších francouzských destilátů, vyráběný již v 15. století.Svůj původ má v Gaskoňsku. Nejlepší vinné hrozny pro výrobu armaňaku rostou v oblasti Bas-Armagnac.
PARŤÁK JE VŽDY V OBRAZE
PARŤÁK VÍ JAK NA TO
Akce na klíčZJISTIT VÍC
BEREME TĚ DO (MOJE)PARTY